CAP NOU POSITIU PER CORONAVIRUS

767

La coordinadora del Centre de Salut de Pollença, la Doctora Alejandra Valero, ha comunicat que ahir dimarts 26 de gener, no es va diagnosticar cap nou positiu per coronavirus i es varen donar 9 altes. Per tant, al Centre de Salut, fan el seguiment a 20 persones amb contagi per SARS-CoV-2.

Aquestes xifres corresponen als positius que segueixen al Pac. Això vol dir que, entre d’altres mesures des del Centre de Salut, se’ls crida cada 48 hores per saber la seva l’evolució. Aquests positius poden haver estat detectats amb les proves PCR i tests d’antígens realitzats al mateix centre o a clíniques privades.

Les dades de Conselleria de Salut

Segons les dades que aporta la Conselleria de Salut i que es poden seguir a aquest enllaç, al municipi hi ha 200 casos actius per infecció de SARS-CoV-2 i s’han donat 349 altes. Per altra banda, segons la Conselleria, al municipi s’han produït 14 defuncions des que es va iniciar la pandèmia.

A partir de les dades que el Govern publica diàriament, Felip Salas elabora una gràfica que mostra la incidència acumulada en 14 dies a Pollença i a Mallorca per cada 100.000 habitants a partir d’1 d’agost.

PUBLICITAT

Amb aquesta gràfica, es pot veure d’una manera senzilla la situació actual, així com l’evolució i comparar-les.A Flourish chart

Cal tenir en compte que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. És a dir, a més de comptar els casos que són seguits pel PAC Pollença, també hi figuren els casos detectats a altres centres hospitalaris o mitjançant les UVAC (unitat volant d’atenció al coronavirus). A més, aquestes dades reflexen els positius acumulats els darrers 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi pogut donar el centre de salut durant aquest període.

PUBLICITAT