CAP DE SETMANA ESPORTIU I MÉS

423

El Torneig Illes de Bàsquet Mini i el pas de la Challenge ciclista per Pollença fan d’aquest darrer cap de setmana de gener, un cap de setmana esportiu, durant el qual hi ha temps per més actes.

Avui, divendres 27 de gener, a les 20 hores, a l’Ateneu Pollença (c/ Metge Sureda, 8 bxs), l’historiador David Ginard presentarà el seu llibre Aurora Picornell (1912-1937). De la història al símbol (Documenta Balear, 2016).

Demà, dissabte 28 de gener, a les 11’50 hores, des d’Andratx sortirà l’etapa de la Challenge ciclista que ha de culminar a la Creueta (Formentor). Al pas dels ciclistes, es tancarà la carretera. Per tant, convé saber que s’espera que els ciclistes passin per can Berenguer al voltant de les 15’30 hores procedents de Lluc. En qualsevol cas, a partir de les 14’30 hores, es tancarà la carretera de Formentor, ja que allà s’ubicarà la línia de meta al mirador del Colomer. El final de l’etapa es calcula que serà entorn les 16 hores.

A les 14 hores, de demà dissabte 28 de gener, davant l’església de Sant Vicenç, l’Associació de Veïns de la Cala Sant Vicenç ha organitzat un fogueró amb torrada i així celebrar el dia del soci.

PUBLICITAT

I, a les 19 hores, de demà mateix dissabte 28 de gener, a l’Ateneu de Pollença, la batlessa de Berga, Montserrat Venturós parlarà sobre “Municipalisme i autodeterminació”.

Finalment, diumenge 29 de gener, a les 17’30 hores, al Club Pollença, hi ha sessió de cinema infantil amb la projecció del film Ponyo en el acantilado, un film d’aventures del director japonès Hayao Miyaraki. Es tracta de la història de Sosuke, un nin de cinc anys, que explica la seva relació amb una princesa peix que desitja convertir-se en humà.

Torneig Illes de Bàsquet Mini

Els dies 28 i 29 de gener, al Pavelló Municipal de Pollença, se celebrarà la primera edició del Torneig Illes de Bàsquet Mini. Hi participaran equips de la categoria mini masculí i femení procedents d’arreu de les illes Balears que s’enfrontaran entre ells en partits de 3×3, però també hi haurà un taller d’arbitratge i un clínic per a entrenadors.

Coincidint amb la celebració d’aquest 1r. Torneig Illes de Bàsquet Mini, entre les 10 i les 14 hores de demà dissabte 28 de gener, al Pavelló Municipal de Pollença, hi haurà un bus de la Fundació Bang de Sang i Teixits per a totes aquelles persones que vulguin donar sang.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT