CAP DE SETMANA D’INTENSA ACTIVITAT SOCIAL

126
Aquest diumenge els caparrots de l'Esbart de Sant Jordi i els Gegants varen recórrer els carrers de Pollença. Foto: Amador Magraner Vadell.

Les caragolades de Sant Marc allarguen l’ambient festiu d’avui dilluns, després d’un cap de setmana d’intensa activitat social: Feria de Abril, Sant Jordi, jura de bandera, circ… han coincidit en un dissabte i un diumenge plenament primaveral durant el qual no hi han faltat pluja, vent, sol…

Feim una ullada fotogràfica d’aquests dos darrers dies:

Feria de Abril

Des del divendres fins al diumenge, la Feria de Abril ha animat el cap de setmana, sobretot les vetlades amb música i ball. Foto: Nandy.
Després de dos anys de pandèmia, hi ha moltes ganes de festa. Vídeo de Nandy.
La Missa Rociera va omplir el migdia del diumenge.

CircArt

La temporada de circ a Pollença té un nom i múltiples formes. Cada mes, a través de CircArt, recalen al municipi companyies que presenten els bons espectacles.

Moment de Aire, l’espectacle de circ que la companyia Circoactivo va presentar al Claustre de Sant Domingo. Foto: Nandy.
Acrobàcies i molt d’humor de la mà de Circo Activo. Vídeo de Nandy.

PUBLICITAT

Sant Jordi

El dissabte dematí la pluja va aigualir el mercadet de llibre i altres activitats amb motiu de Sant Jordi. Tot i amb això l’activitat va continuar segons estava previst.

L’horabaixa, el vent va desplaçar la pluja i l’activitat programada va continuar amb el Poetry Slam que, aquest 2022, es va fer a la plaça Major, on clients de les terrasses de bars i restaurants varen posar el caliu.

El diumenge dematí, amb un bon sol, es va muntar mercadet de llibres i flors a la plaça Vella amb presència d’algunes autores pollencines.

I l’horabaixa la plaça Vella va acollir una mostra d’esgrima i els balls de l’Esbart de Sant Jordi i dels Gegants pollencins.

L’Esbart de Sant Jordi ballant a la plaça Major. Foto: Amador Magraner Vadell.
Els Gegants Antoni i Maria dels Àngels presideixen la plaça Vella. Foto: Amador Magraner Vadell.
Mostra d’esgrima a la plaça Vella.
Mostra d’esgrima a la plaça Vella.

Jura de Bandera

Finalment, ahir 24 d’abril, a la Base Militar del Port de Pollença, hi va haver la Jura de Bandera Civil.

Moment de la Jura de Bandera Civil. Foto: Fernando Perianes.
Moment de la Jura de Bandera Civil. Foto: Fernando Perianes.
PUBLICITAT