CAP DE SETMANA DE FERIA DE ABRIL

272

Avui horabaixa, la Banda de Cornetes i Tambors anunciarà que comença la Feria de Abril que, després de dos anys de pandèmia, retorna a Can Conill.

Organitzada pel Centro Cultural Andalús amb una major implicació de l’ajuntament de Pollença, a les 20 hores, obrirà el recinte firal, on Pedro Anaya serà el responsable de donar el sus a la Feria amb el pregó.

A continuació, el grup musical Alborea encetarà la primera vetlada de la Feria de Abril que continuarà amb l’actuació del discjoquei local Colomar.

Demà, dissabte 23 d’abril, a partir de les 13 hores, s’obrirà el recinte firal dins el qual no hi faltaran cavalls, ni atraccions per als infants ni el tapeo i els rebujitos. A partir de les 20’30 hores, el grup musical Oxalis obrirà una vetlada durant la qual també actuaran els discjòqueis locals de Tocats d’ala.

PUBLICITAT

I el diumenge 24 d’abril, l’activitat al recinte firal començarà a les 11 hores i a les 12 hores, es dirà Missa Rociera amb l’actuació del Coro Rociero de Mallorca i amollada de coloms.

A les 14 hores del diumenge 24 d’abril, hi haurà el dinar de fideuà feta pel xef Kiko Pescador. Els interessats poden comprar els tiquets al bar L’Aturada, abans de demà dissabte 23 d’abril. El preu del tiquet, que inclou també beguda, és de 8 euros. L’aforament està limitat.

Durant tot el dia 24 d’abril, els disjòqueis de Tocats d’ala amenitzaran el recinte fins a la clausura, prevista per a les 21 hores.

Des de l’any 2015, la Feria de Abril se celebra a Can Conill, un indret més cèntric que Ca n’Escarrinxo, on es varen fer les primeres edicions de la festa de primavera andalusa. Durant tres dies, tapes, rebujitos, actuacions musicals, humor i, per suposat, la Missa Rociera alegraran l’ambient.

PUBLICITAT