CAP DE SETMANA CARNAVALESC A POLLENÇA I AL MOLL

632

A finals del mes de maig, quan la calor i els turistes omplen els carrers del municipi, Pollença i el Moll viurà un cap de setmana carnavalesc. Per ser precisos, a Pollença, hi haurà Rua i al Moll, festa infantil.

La Rua

A Pollença, la Rua serà demà, dissabte 21 de maig, a partir de les 18’30 hores, una hora i mitja més tard de l’horari previst inicialment.

Les fresses es concentraran a la plaça del Monument des d’on faran un recorregut diferent a l’habitual que recorrerà la via Pollentia, el carrer Alcúdia i la plaça Major per agafar cap als carrers Antoni Maura i Miquel Bota Totxo per tornar prendre el carrer Alcúdia, la plaça Major i el carrer Antoni Maura per continuar cap al carrer Sant Domingo i arribar a can Conill, on s’hi haurà muntat un envelat. Allà es lliuraran els premis i començarà la Festa de Carnaval.

Festa infantil al Moll

Per latra banda, aquest diumenge 22 de maig, a partir de les 17 hores, al Parc infantil del centre cultural Miquel Capllonch del Moll hi haurà una festa infantil que, rere el nom de Festa Cosplay, comptarà amb pintacares, jocs interactius, superherois… i altres activitats.

PUBLICITAT
PUBLICITAT