CAP DE SETMANA AMB RESTRICCIONS DE TRÀNSIT A CAUSA DE DIFERENTS PROVES ESPORTIVES

321

El matí del dissabte 29 de maig es tancarà al trànsit part de la carretera Ma-10 a causa de la prova d’automobilisme “III Pujada Pollença-Lluc”. Mentre que el diumenge 30 de matí hi haurà restriccions a la carretera Ma-2220 i a la via de circumval·lació del Port de Pollença a per mor del Campionat de Balears de Triatló que tindrà lloc al Port de Pollença.

III Pujada Pollença-Lluc

El dissabte 29 de maig se celebrarà la III Pujada Pollença-Lluc, ral·li que mantindrà tancada la carretera Ma-10 entre el punt quilomètric 5.300 (Pi de Son Grua) i el 10.600 (Abans de Vinyes Mortitx), entre les 8:00 i les 15:00.

La Pujada Pollença-Lluc és una prova puntuable per al campionat de Balears de Muntanya que està organitzada per la Penya automovilística Slick Quemado amb la col·laboració de “Renault Sa Pobla-Pollença”. Precisament serà al concessionari Renault de Pollença entre les 18:30 i les 20:30 on es faran les verificacions, bon moment per als afeccionats per veure els cotxes de prop.

Campionat de Balears de Triatló

El diumenge 30 al Port de Pollença tindrà lloc el campionat de Balears de triatló, amb una prova de triatló Sprint (0,750 km de nedar + 20 km en bicicleta + 5 km de córrer) i una prova de Supersprint (0,300 km de nedar + 10 km de bicicleta + 1,5 km de córrer). La prova Sprint començarà a les 9:30, mentre que la de Supersprint serà a partir de les 11:30.

PUBLICITAT

La part de natació es farà al costat del mollet de Llenaire, mentre que la part de ciclisme es farà a un circuit situat entre la rotonda del camí de Llenaire a la via de circumval·lació fins a l’Hotel Pollentia a la carretera d’Alcúdia. Finalment la carrera a peu es farà per tota la primera línia entre la roca de Llenaire i la Gola.

Part on es desenvolupara la prova de ciclisme
Part on es desenvolupara la prova de carrera a peu

Per tant és previsible que tots aquests trams estigui tancat al trànsit parcialment entre les 9:00 i les 13:00.

A Elitechip es pot trobar tota la informació de la prova.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT