Canvis d’agenda al Cine Club

112

Canvis d’agenda obliguen a ajornar l’inici del Cine Club que, en comptes de dia 6 d’octubre, començarà el dijous 13 d’octubre, a les 20’30 hores, amb la projecció d’El acusado del francès Yvan Attal; un intens drama judicial sobre abusos sexuals.

El film Ali & Ava, que havia d’inaugurar la temporada de cinema 2022/2023, es projectarà el 3 de novembre. De manera que se seguirà la cartellera d’octubre talment com s’havia anunciat.

Interpretat per Ben Attal, Suzanne Jouannet, Charlotte Gainsbourg, Pierre Arditi i Mathieu Kassovitz. L’argument d’El acusado gira entorn als Farel, una parella poderosa: Jean és un destacat expert francès i la seva dona Claire una assagista coneguda pel seu feminisme radical. Junts tenen un fill exemplar, Alexandre, que estudia en una prestigiosa universitat nord-americana. Durant una breu visita a París, l’Alexandre coneix la Mila, la filla de la nova parella de la seva mare, i la convida a una festa. L’endemà, Mila presenta una denúncia contra Alexandre per violació, que destrueix l’harmonia familiar i engega una inextricable màquina judicial mediàtica que confronta versions oposades.

PUBLICITAT
PUBLICITAT