Cans maten una desena d’ovelles a Gotmar

711

La nit del dissabte al diumenge, 4 a 5 de març, uns cans varen fer carn a una guarda d’ovelles que estaven tancades dins l’alzinar de la possessió de Gotmar al Port de Pollença. Arran d’aquest atac, han mort 10 ovelles i altres 10 han desaparegut. La resta d’ovelles estan traumatitzades i moltes presenten ferides. De fet, aquestes ovelles reben tractament veterinari per curar-les, tot i que saben que algunes moriran. Així ho ha informat el pagès d’aquesta possessió, Miquel Cerdà.

Segons el mateix Cerdà, tan aviat com varen tenir coneixement del succés, es varen posar en contacte amb la Guàrdia Civil que va obrir diligències, mentre investiguen el cas i avaulen les pèrdues.

Pel que fa als cans que atacaren les ovelles, Miquel Cerdà explica que s’està investigant. Ara bé, creuen que no era un cus tot sol, sinó dos o més, i que el més probable és que siguin animals que viuen per aquella zona. En qualsevol cas, la intenció dels cussos era fer carn i no menjar com demostra el fet que no hi hagi cap ovella devorada.

PUBLICITAT