“Cançons per AFAMA”, un concert amb molt de sentiment

372

El Claustre del Convent de Sant Domingo (carrer de Pere J. Cànaves, s/n) acollirà el proper dissabte 8 de juliol, a les 22 hores, un concert amb molt de sentiment, “Cançons per AFAMA”.

Entorn a aquesta vetlada solidària amb l’Assocació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer (AFAMA), està previst que actuin molts i diversos músics com ara Josep Pere Peyró, Agustí Aguiló, Pep Aspas, Juanan Torandell, Martí Sàez, Jeroni Alenyar, Omar Lanutti, Catalina Solivellas, Jaume Mas, Guillem Seguí, Julie i Pep Toni, Pep Tosar, Jaume Cerdà i Miquel Gayà. 

Les entrades, que valen 10 euros, ja es poden comprar a AFAMA, al Club Pollença, a L’Ull Viu i a l’Associació de Veïns del Port de Pollença, així com també a través de ticket.ib.

La recaptació del concert es destinarà íntegrament a AFAMA, una entitat dedicada a atendre i cuidar persones amb alzheimer i altres malalties mentals, però també a ternir cura dels seus familiars i acompanyants. A través de professionals, voluntaris i col·laboradors, fa dècades que AFAMA es dedica a millorar la qualitat de vida de malalts i cuidadors de persones afectades per la malaltia d’Alzheimer i altres demències de Pollença, però també de la zona nord.

PUBLICITAT

Qui no pugui anar al concert i qui hi hagi anat també, tendrà la possibilitat de descarregar-se l’enregistrament que es farà del concert i gaudir-ne per una aportació d’un mínim de 5 euros, doblers que també es destinaran a AFAMA.

PUBLICITAT