CANCEL·LATS ELS FOGUERONS A POLLENÇA

618

Ni Pi, ni foguerons, ni beneïdes, ni correfocs, ni res. Les festes de Sant Antoni a Pollença queden per segon any sense els actes principals.

La setmana passada informàvem a puntinformatiu.cat de la decisió de l’Ajuntament de Pollença d’anular la festa del Pi de Sant Antoni i del manteniment de la resta d’actes festius. Ahir a Sa Pobla decidiren suspendre pràcticament tots els actes de Sant Antoni, mentre que a Pollença es repartien els cartells que anunciaven l’obertura del termini avui per inscriure els foguerons.

Fa uns minuts s’ha conegut la noticia que s’activen les mesures del Govern de les Illes Balears per contenir els contagis de coronavirus, després de l’aval del Tribunal Superior de Justícia de les illes Balears. Una d’aquestes mesures prohibeix explícitament fer torrades i habilitar zones destinades al consum d’aliments i begudes. Amb la qual cosa, els foguerons perden tot el seu sentit.

Aquest ha estat probablement el motiu que ha fet prendre la decisió a l’Ajuntament de Pollença de cancel·lar definitivament tots els actes de lea festes de Sant Antoni.

PUBLICITAT

Consultau totes les altres mesures que afecten a les festes populars al següent enllaç:

PUBLICITAT