CAMPIONAT DE BALEARS DE LÀSER AL RCNPP I MEDALLA D’OR PER A CRISTIAN AGU AL NACIONAL DE PIRAGUA

282

El mal temps i el vent de component nord han estat les notes predominants del campionat de Balears de ILCA 6 (classe Laser Radial), que s’ha celebrat aquest cap de setmana a la badia de Pollença i ha estat organitzat pel Reial Club Nàutic del Port de Pollença. Tot i això s’han pogut celebrar 6 proves, 3 el divendres i 3 el diumenge, mentre que el dissabte es va haver de suspendre la jornada.

Marga Perelló, del Club Nàutic s’Estanyol ha resultat campiona de Balears Sub17 i Sub 19; Fátima Reyes del Club Nàutic s’Arenal ha fet campiona absoluta de Balears i Daniel Cardona, del Club Nàutic s’Arenal, ha fet campió de Balears sub 17, sub 19 i absolut.

Javier Seguí, segon en Sub19

El millor resultat dels regatistes del RCNPP l’ha aconseguit Javier Seguí, que ha estat segon classificat en categoria sub 19.

El lliurament de premis ha tingut lloc a la sala social del Club i s’ha comptat amb la presència del batle de Pollença, Bartomeu Cifre, el regidor delegat del Moll, Andrés Nevado, i Maria Buades, regidora de turisme.

PUBLICITAT

Cristian Agu, medalla d’or al nacional de piragua

El palista del Reial Club Nàutic Port de Pollença Cristian Agu, es va proclamar ahir campió en categoria Junior al Campionat d’Espanya de fons celebrat a Sevilla. Agu va participar en la distancia de 5.000 metres C1.

Palistes del RCN Port de Pollença que participaren al Campionat d’Espanya de piragua

D’altra banda, la també piragüista del RCNPP Angels Moreno Bennassar C1,va aconseguit la medalla de plata al campionat nacional també en C1. També han participat al campionat Carolina Gonzalez Carvalho (cinquena en C1), Maria del Mar Prats Villalonga (sisena en C1), Ander Aragon Sastre (12 dotzè en C1) i Pere Antoni Prats Villalonga (cinquè en C1).

Pel que fa als paliste Balears aconseguiren grans resultats al Nacional, aconseguint en total dos ors (Alex Graneri, del RCN Palma, va fer or en K1), dues plates i un bronze.

PUBLICITAT