CALA SANT VICENÇ RECUPERA LES DUES BANDERES BLAVES

153

A cala Barques i a cala Molins, les dues platges turístiques de Sant Vicenç, recuperen les dues banderes blaves que no s’havien sol·licitat des del principi d’aquesta legislatura. Així ho va comunicar la Secretaria d’Estat de Turisme ahir a migdia.

A Pollença, només hi haurà aquestes dues platges amb Bandera Blava. Ni el Port de Pollença ni Formentor, no han obtingut el distintiu com tampoc l’ha recuperat el port esportiu.

Al conjunt de les illes Balears, les Banderes Blaves arriben fins a 45, entre platges i ports esportius; això és una més que l’any passat. De les 30 Banderes Blaves de les platges, 23 són a Mallorca (dues més que l’any passat, justament les de Pollença), 4 a Eivissa (tres menys que la temporada passada) i 3 a Menorca.

Pel que fa a Ports esportius, n’hi ha 15 en el conjunt de les illes Balears (2 més que l’any passat en sumar-se els ports esportius dels clubs nàutics de Cala Gamba (Palma) i de Porto Cristo (Manacor), on onejarà la Bandera Blava. A més a més, hi ha tres embarcacions turístiques que també podran lluir la Bandera Blava.

PUBLICITAT

Les Banderes Blaves són un distintiu que concedeix l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac) en reconeixement del bon estat de les aigües, però també l’alt nivell dels serveis de platja i la seguretat per als turistes.

PUBLICITAT