“CALA MOLINS, CADA DIA, S’OMPLE DE MERDA”

921
Cada horabaixa, cala Molins s'omple d'una substància que sura damunt la mar, dins l'espai reservat als banyistes.

La temporada turística no ha arrancat, si és que ho arriba fer aquest segon estiu de la pandèmia, i “cala Molins, cada dia, s’omple de merda”, així ho denuncien diversos veïns d’aquell nucli de població. No és res nou, tot i que feia temps que no es veia aquesta sabonera de dubtosa procedència surant damunt les cristal·lines aigües de la Cala Sant Vicenç.

Cert que l’estiu passat, es va haver de precintar el bany després que Alternativa per Pollença fes públic que les aigües de Sant Vicenç estaven contaminades. Aleshores, però, no s’observava la brutícia, cosa que, ara sí, cada horabaixa és fàcilment visible com mostren aquestes fotografies en què es veu una subtància estranya a la mar, molt prop d’allà on neden els banyistes.

No se sap què és ni d’on ve, però tampoc sembla que “interessi” gaire a qui cobra per tenir cura d’aquest racó de Pollença.

Després s’omplen la boca de “turisme de qualitat” i no saben ni què és la “qualitat” ni que és el “turisme”. I, més trist encara, no saben que estan al servei de tota la ciutadania i que, entre altres, han de vetlar per la salut púlica (una lliçó que després de mesos de coronavirus, haurien d’haver superat).

PUBLICITAT

Així va la cosa per Pollença: un altre estiu sense banderes blaves i un altre estiu amb contaminació.

La sabonera de dubtosa procedència és fàcilment visible des d’enfora.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital