BRONZE PER A AGU I PRATS AL MUNDIAL DE PIRAGÜISME

186
L'equip de piragüistes del Club Nàutic que participaren al Mundial de Portugal. Foto: Club Nàutic Port de Pollença.

Els palistes del Club Nàutic del Port de Pollença, Cristian Agu i Pere Antoni Prats, varen fer tercers del Mundial de Piragüisme en aigües tranquil·les per a les categories Júnior i Sub 23, que s’ha celebrat aquest cap de setmana Montemor-o-Velho (Portugal).

A més d’aquest podi, cal destacar que Maria dels Àngels Moreno y Maria del Mar Prats varen arribar a la final A C2 500m, quedant quartes del Mundial de Piragüismo Junior y Sub 23.

Finalment, ca destacar que el Club Nàutic del Port de Pollença va ser l’únic Club que va participar al Mundial amb sis piragüistes: Cristian Agu, Pere Antoni Prats, Ander Aragón, Carolina González, Maria dels Ángels Moreno Bennàssar i María Del Mar Prats. Tots ells, acompanyats pel seu entrenador Kiko Martín, va arribar dies abans de la competició a Portugal.

Dies a Portugal

El divendres 3 de setembre, varen tenir lloc les proves en què es classificaren directes a la final A C2 1.000 metres, els palistes Cristian Agu i Pere Antoni Prats. Per la seva banda, Maria del Àngels Moreno y Maria del Mar Prats passaren a la final A C2 500 m. Uns i altres, al·lotes i al·lots, varen fer segons a les proves eliminatòries. Des del Club Nàutic, apuntne que “les sensacions eren molb bones”.

PUBLICITAT

El dissabte 4 de setembre, hi va haver la gran final. Cristian Agu i Pere Antoni Prats realitzaren una gran carrera, amb un temps de 3:46:41 a la final es classificaren com a tercers del mundo, a només 4.14 segons de la primera posició.

Per la seva banda, Maria dels Àngels Moreno i Maria del Mar Prats es classificaren com a quartes del món amb un temps de 2:03:39 a 4.72 segons de la primera posición. 

PUBLICITAT