BRIGITTE E. DENGLER I DODO SCHMID EXPOSEN A CAN DIONÍS

66

A partir d’aquest diumenge 19 de juny, a les 12 hores del migdia, la galeria Can Dionís (carrer Ramon Llull, 8) de Pollença, mostrarà l’obra de dues artistes convidades: Brigitte E. Dengler i Dodo Schmid.

L’artista Brigitte E. Dengler acompanya l’espectador als seus viatges artístics per fer-lo partícip dels temes que l’interessen: textos literaris i autors, mites, paisatges i les persones que hi viuen. Argila, arena, cera, paper i pigments s’acumulen una damunt l’altra per enfonsar-se en el tema, transformar les estructures de la consciència, processar les impressions, els records i les idees que hi flueixen.  En aquest sentit, l’artista explica que “Durant aquest procés es desenvolupa una dinàmica pròpia, perquè el material té vida pròpia. Això em repta i sovint he de continuar amb una nova imatge perquè veig un nou punt de partida”. 

Per la seva banda, Dodo Schmid és una artista alemanya que, generalment, exposa a Alemanya i en exposicions col·lectives, a destacades galeries. Aquesta vegada, la seva obra es podrà veure a Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT