BONS RESULTATS PER ALS CADETS DE PIRAGUISME DEL CLUB NÀUTIC

262
Les germanes Núria i Maria Ordinas varen aconseguir el bronze al Campionat d'Espanya celebrat a Astúries. Foto: Joana Ma. Segura.

L’equip de cadets de piragüisme del Club Nàutic del Port de Pollença ha quedat desè en el rànquing de clubs que, aquest cap de setmana, han participat a la Copa d’Espanya de Cadets 1000 metres, que ha tengut lloc a Trasona (Avilés). L’equip estava format per Rubén Darmatac, Daniel Nadal, Ángela Álvares, Núria Ordinas i Maria Ordinas.

A nivell individual, el dissabte hi va haver les semifinals i el diumenge les finals. A la categoria individual C1, Núria Ordinas va fer bronze; Maria Ordinas, sisnea a la final A; Rubén Darmatac, sisè a la final B; Daniel Nadal, sisè a la final A, i Ángela Álvarez, sisena a la final A.

 A la categoria C2 1000m, Núria i Maria Ordinas aconseguiren el bronze, mentre que Daniel Nadal i Rubén Darmatac foren cinquens a final B.

La piragüista del Club Nàutic, Maria Ordinas, va fer bronze en la categoria C1 al Campionat d’Espanya. Foto: Joana Ma. Segura.
PUBLICITAT
PUBLICITAT