BONS RESULTATS DELS JUGADORS POLLENCINS AL CAMPIONAT DE BALEARS DE BÀDMINTON

328
Caterina i Zinab, segones sub13 al Campionat de Balears

Aquest cap de setmana s’han celebrat a Sant Antoni de Portmany, al pavelló Sa Pedrera , els campionats de Balears de bàdminton, als quals hi han participat jugadors del CB Pollença, obtenint molts bons resultats

El dissabte varen tenir lloc els campionats de les categories sub 11 sub,15 sub, 19 i veterans. En dobles masculins Youseef i Miquel Àngel es varen alçar amb el subcampionat de Balears, perdent a la final amb els campions de Balears també de Mallorca.

Youseef i Miquel Àngel, subcampions de Balears veterans

Els pollencins Marc i Tomeu varen perdre a les semifinals prevenint una final totalment pollencina. Per la seva part en Youssef va caure a la semifinal individual masculina en una categoria totalment mallorquina.

Na Caterina i na Zinab varen jugar la categoria sub 15 i tot i només tenir 12 i 11 anys respectivament varen fer un bon paper que els va ajudar als resultats que assoliren el diumenge.

PUBLICITAT

D’altra banda, el diumenge es varen disputar les categories de sub 13 i sub 17 i el campionat absolut de Balears.

Els veterans del CB Pollença varen notar un poc el cansament del dia anterior i sumat a la joventut d’alguns dels participants no varen poder entrar a la lluita pels pòdiums.

Cal destacar el tercer lloc de na Estannia que va lluitar molt contra jugadores 25 anys més joves que ella.

Pel que fa a les nines, es va notar el canvi de tendència i es varen fer amb el subcampionat de Balears de dobles femení sub 13. Na Caterina, tot i lluitar ben fort no es va poder ficar per la lluita als pòdiums i na Zinab va acabar perdent la semifinal per un ajustadíssim 21-18 i 21-16, que es pot atribuir a la manca de l’entrenador que per motius laborals no va poder estar present amb ella.

PUBLICITAT