BON I PLUJÓS DIA, POLLENÇA

222

Avui és dimecres, 25 de maig, dia de sant Gregori.

Aquesta nit passada s’han produït ruixats acompanyats de tempesta elèctrica i ràfegues de vent. A l’Estació meteorològica de Pollença, des de la mitjanit fins a les 7 de la matinada, l’AEMET ha registrat 22’4 litres per metre quadrat i, a l’Estació del Moll, 41’8 litres per metre quadrat.

Durant el dia, l’AEMET anuncia que el cel estarà ennuvolat o cobert amb ruixats i tempestes localment fortes, durant el capvespre s’aclarirà. Temperatures nocturnes en lleuger descens i diürnes en notable descens. Vent del nord i nord-est amb intervals de fort fins al matí.

El 25 de maig és el Dia de l’Orgull Friki o Dia de l’Orgull Geek. L’objectiu d’aquesta data és canviar la visió que es té sobre les persones que davant la societat tenen un comportament diferent de la resta, ja que solen ser estranys i viuen un món ple de fantasia.

PUBLICITAT

Un 25 de maig de 1977, s’estrena la primera pel·lícula de l’exitosa saga Star Wars, l’episodi IV: A New Hope.

Foto: Helena Bellini.
Fa dos anys a la Cala. Foto: J. M. O.
Aixeca’t cada matí amb la certesa que viuràs el millor día de la teva vida. Foto: Maria Bota Alemany.
Foto: Xesca Serra.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Solució d’ahir: REMOR

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT