BON DIA, POLLENÇA

235

Avui és dilluns, 13 de juny, dia de sant Antoni de Pàdua.

Segons l’AEMET, el cel estarà poc ennuvolat o clar. Brumes matinals. Temperatures sense canvis o en lleuger ascens. Vent fluix amb brises costaneres.

El 13 de juny és el Dia Europeu de la Prevenció contra el Càncer de Pell, una de les malalties que més fàcilment es poden evitar prenent unes precaucions bàsiques. Com que els seus signes es poden veure molt precoçment, es pot detectar en una fase molt primerenca. El factor de risc principal és l’exposició als raigs UV, o raigs del sol.

Un 13 de juny de 1983, la sonda espacial Pioneer 10, de la NASA, es converteix en el primer objecte de fabricació humana a abandonar el sistema solar.

PUBLICITAT
Imatge de la Trapa. Foto: Andreu Salom.
Foto: Norma Mario.
Puig Major i embassament de Cúber. Foto: Pere Llobera.
Til·ler. Foto: Antònia Ferrer Vara.
Foto: Tonina Reig.
Foto: Veridiano García.
Aucanada. Foto: Catalina Oliver.
Diumenge al puig Tomir. Foto: Helena Bellini.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Solució d’ahir: PÀGINA

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT