BON DIA, SETEMBRE

207
Foto: Norma Mario.

Avui és dimecres, 1 de setembre, dia de sant Gil.

Segons l’AEMET, el cel estarà ennuvolat amb predomini de núvols mitjans i alts, sense descartar alguna precipitació feble i ocasional que podria anar acompanyada de fang. Temperatures nocturnes en lleuger ascens i diürnes en lleuger descens. Vent de l’est i nord-est, amb algun interval fort al llevant i sud de l’Illa.

L’1 de setembre és el Dia Mundial de la Dactiloscòpia, una celebració amb la qual es va honorar l’home que va veure la impor`tancia única dels signes o rastres biològics dels éssers humans en el moment de recollir proves per a un cas criminal.

Aquest home va ser Juan Vucetich, un austro-hongarés que va acabar vivint a Argentina, on va descobrir el vertador poder de les empremtes digitals per resoldre crims fins la data irresolubles.

PUBLICITAT

Un 1 de setembre de 1985, es descobreixen les restes del Titanic, enfonsat des de 1912 en una profunditat de 4.000 metres, a 625 quilòmetres al sud-est de Terranova per una expedició franco-estadounidenca, utilizant el submergible ARGO.

Foto: Helena Bellini.
Foto: Joan Rotger Buades.
Foto: Margalida Bibiloni Roca.
Foto: Maria Bota Alemany.
Voyeur. Foto: Juan Mora Oliver.
Son Serra de Marina. Foto: Andreu Salom.
Foto: Tonina Reig.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar