BON DIA, POLLENÇA

240

Avui és dimecres, 13 d’abril, dia de Sant Hermenegild.

Segons l’AEMET, el cel estarà cobert amb precipitacions generalitzades que poden ser persistents, acompanyades de fang, sense descartar alguna tempesta. Temperatures en descens, localment notable les diürnes. Vent variable en general fluix, augmentant a aquest a la tarda, amb algun interval de fort.

El 13 d’abril és el Dia Internacional de la Besada, un homenatge al bes de més llarga durada que s’ha registrat a la història, que va tenir lloc a Tailàndia per commemorar el Dia de Sant Valentí. A més, aquesta data és un recordatori de la importància de les besades per a les relacions humanes.

Un 13 d’abril de 1742, Georg Friedrich Händel presenta a Dublín (Irlanda) la seva obra El Messies.

PUBLICITAT
Aviram en primavera. foto: Andreu Salom.
Calima, boira… Foto: Nora Latorre.
Foto: Joan Rotger Buades.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

Solució d’ahir: piano

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT