BON DIA, POLLENÇA

269
Foto: Xesca Solivellas Bibiloni.

Avui és dilluns, 11 d’abril, dia de sant Estanislau.

Segons l’AEMET, predominarà el cel poc ennuvolat amb augment el capvespre d’intervals de núvols mitjans i alts. Calima i pols en suspensió a partir del capvespre o la nit. Temperatures en lleuger ascens. Vent de l’est i sud-est amb intervals forts al vessant nord de la Serra de Tramuntana a la nit.

L’11 d’abril és el Dia Mundial del Parkinson, una data l’objectiu de la qual és conscienciar la població sobre aquesta malaltia neurodegenerativa que afecta milions de persones al món.

Un 11 d’abril de 1970, despega l’Apolo 13 des del Cap Cañaveral, Estats Units, amb destinació a la Lluna. Això no obstant, un incident tècnic va impedir-ho, passant a la història per ser ‘el fracàs més reeixit’ de la carrera espacial.

PUBLICITAT
Foto: Antònia.
Camí de can Bosch. Foto: Chih-Hsin Kao.
Jardins del Claustre de Pollença. Foto: Catalina Oliver
Jocs a la sorra. Foto: Francisca Frontera Llompart.
La Pau és l’única batalla que val la pena lliurar. Foto: Maria Bota Alemany.
Foto: Norma Mario.
Foto: Pilar Torres.
Foto: Tonina Reig.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Solució d’ahir: PASSAT

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT