BON DIA, POLLENÇA

610
Francesca Coll Torres

Avui és dimecres 19 d’agost, dia de Sant Magí.

El nord i el pla de Mallorca torna a estar en alerta groga per altes temperatures, això vol dir que hem d’anar alerta en realitzar segons quines activitats en les hores centrals del dia. I és que segons l’AEMET, les temperatures màximes arribaran als 36 graus, tres més que ahir. L’alerta groga es mantindrà fins a les 19 hores. El matí hi haurà algun petit i passatger interval de núvol, mentre que l’horabaixa brillarà e sol amb tota la intensitat. El vent bufarà fluix de sud.

El 19 d’agost de 1839 Luis Daguerre va presentar davant l’Acadèmia de Ciències de França el seu últim invent: el daguerreotip, que permetia capturar una imatge a través d’un procés químic. Aquest dia també es va alliberar la patent de daguerreotip, donant lloc a el desenvolupament de la fotografia. Per aquest motiu avui es celebra el dia Mundial de la Fotografia. Si ets fotògraf o apassionat de la fotografia pots col·laborar amb aquesta celebració pujant les teves millors fotos a les xarxes socials etiquetant amb els hashtags #worldphotoday o #DiaMundialDeLaFotografia.

Avui també es commemora el Dia Mundial de l’Assistència Humanitària. El món rendeix tribut a tots els treballadors humanitaris i els professionals de la salut que continuen, malgrat les dificultats, donant assistència i protecció a milions de persones.

PUBLICITAT
Brots d’olivarda entre les roques del cap del moll. Maria Cerdà Salas
Andreu Salom
Antònia Ferrer Vara

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT