BON DIA, POLLENÇA

281
Foto: Joan Rotger Buades.

Avui és dilluns, 4 d’abril, dia de sant Benet de Palerm.

Segons l’AEMET, el cel estarà cobert amb probabilitat d’alguna precipitació feble ocasional que podria anar acompanyada d’una mica de fang. Temperatures nocturnes en ascens, localment notable, i diürnes amb pocs canvis. Vent del nord-est amb intervals de fort en cims i caps.

El 4 d’abril és el Dia Internacional d’informació sobre el perill de les mines i d’assistència per a les activitats relatives a les mines, dia proclamat per l’ONU el 8 de desembre del 2005. L’objectiu principal és crear consciència sobre el perill i les terribles conseqüències de les mines per a la seguretat i integritat dels éssers humans, així com també ajudar totes les persones que han estat afectades per aquest mal.

Un 4 d’abril de 1968, Martin Luther King, pastor baptista que va lluitar contra la segregació racial, és assassinat per un franctirador mentre saluda els seus seguidors des del balcó del motel Lorraine, a Memphis (Estats Units).

PUBLICITAT
Foto: Biel Bauçà.
Edifici modenista de Palma. Foto: Pere Llobera.
Foto: Francisca Coll.
Foto: Antònia.
Foto: Helena Bellini.
Foto: Joan Ramon Bosch Cerdà.
Foto: Llorenç Jordà.
Múrgola o Colmenilla fent camí. Foto: Francisca Frontera Llompart.
Foto: Nandy.
Palau-Sator (Empordà). Foto: Andreu Salom.
Foto: Tonina Reig.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Solució d’ahir: BOMBÓ

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT