BON DIA, POLLENÇA

268

Avui és diumenge, 3 d’abril, dia de santa Maria al peu de la Creu.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals de núvols augmentant durant el matí fins a quedar cobert amb baixa probabilitat d’alguna precipitació feble i ocasional. Temperatures amb pocs canvis. Vent de component nord amb algun interval de fort

El 3 d’abril és el Dia Mundial de l’Arc de Sant Martí una data l’objectiu de la qual és realçar un fascinant i bell fenomen natural, que passa quan els raigs solars travessen les gotes de la pluja en un angle de 42 graus, que dona com a resultat un halo de llum multicolor.

Un 3 d’abril del 1979, a Espanya, es fan les primeres eleccions municipals democràtiques, després de la dictadura franquista.

PUBLICITAT
Foto: Helena Bellini.
Ull del Rec. Foto: Francisca Frontera Llompart.
Foto: Antònia Ferrer Vara.
Foto: Andreu Salom.
Mariola.Foto:

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

Solució d’ahir: PREU

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT