BON DIA, POLLENÇA

286
Foto: Nandy.

Avui és dimarts, 29 de març, dia de santa Beatriu.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals de núvols predominant els núvols mitjans i alts, amb precipitacions acompanyades de fang preferentment durant el matí i amb menor probabilitat durant la matinada o la nit. Brumes matinals i pols en suspensió. Temperatures en ascens, principalment les nocturnes. Vent de component est girant a la nit a sud-oest.

El dia 88 de cada any, que aquest 2022 és avui 29 de març de 2022, és el Dia Mundial del Piano. El 88 és un nombre simbòlic que representa la quantitat de tecles que té aquest instrument. La iniciativa de celebrar aquest dia va ser del pianista alemany Nils Frahm.

Un 29 de març de 1989, s’inaugura a París la piràmide com a nova entrada al museu del Louvre.

PUBLICITAT
Foto: Andreu Salom.
Foto: Antònia.
Foto: Catalina Oliver.
El Sol rere els núvols amb ganes de sortir… Foto: Catalina Bota Alemany.
Enguany hauré d’anar a fer Plaça. Foto: Joan Rotger Buades.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Solució d’ahir: AULA

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT