BON DIA, POLLENÇA

231
Foto: Pilar Torres

Avui és dijous, 24 de març, dia de santa Caterina de Suècia.

Segons l’AEMET, el cel estarà cobert amb precipitacions disperses i en general febles que podrien anar acompanyades de fang. Temperatures sense canvis o en descens les diürnes. Vent de l’est, localment fort.Cel cobert amb precipitacions, en general febles i acompanyades de fang, remetent i estenent a la tarda a intervals ennuvolats. Temperatures nocturnes amb pocs canvis i diürnes en pujada. Vent de l’est amb algun fort interval.

El 24 de març és el Dia Internacional del Dret a la Veritat en relació amb les violacions dels drets humans i de la dignitat de les víctimes gràcies a un decret de les Nacions Unides l’any 2010. L’objectiu de commemorar aquest dia és rendir un homenatge a totes aquelles persones que han estat víctimes de la violació dels seus drets humans, com són els casos de segrest, tortura, desaparició i mort.

Un 24 de març de 1989 a Alaska, el vaixell Exxon Valdez va vessar 24000 barrils (38 milions de litres) de petroli.

PUBLICITAT
A un dia gris i plujós, posa-li color. Foto: Maria Bota Alemany
Foto: Andreu Salom
Foto: Antònia Ferrer Vara

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

Solució d’ahir: LLIBRE

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT