BON DIA, POLLENÇA

264
Foto: Joan Rotger Buades.

Avui és dilluns, 14 de març, dia de santa Florentina.

Segons l’AEMET, el cel estarà ennuvolat o cobert, amb predomini de núvols mitjans i alts, i amb probabilitat d’alguna precipitació ocasional acompanyada de fang. Temperatures amb pocs canvis o en ascens, especialment les màximes. Vent de l’est i el sud-est amb intervals forts i ratxes que poden superar localment els 70 km/h.

El 14 de març és el Dia Europeu per a la Prevenció del Risc Cardiovascular, una data l’objectiu de la qual és conscienciar la població sobre la importància que tenen les malalties cardiovasculars i sobre com podem influir en els factors de risc implicats, com són el tabaquisme, el sedentarisme, mala alimentació, obesitat, hipertensió, estrès i altres factors.

Un 14 de març de 1949, més de 450.000 miners inicien una vaga als Estats Units reivindicant millores salarials.

PUBLICITAT
Tamarell que comença a florir. Foto: Catalina Oliver.
Interior del Castell Cartoixà de Vallparadís (Terrassa). Foto: Andreu Salom.
Foto: Nandy.
Foto: Norma Mario.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Solució d’ahir: PERILL

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT