BON DIA, POLLENÇA

212
Foto: Antònia Ferrer Vara.

Avui és dijous 9 de desembre, dia de santa Leocàdia.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals de núvols que augmentaran durant el capvespre. Precipitacions ocasionals i disperses que, de matinada, poden anar acompanyades de tempesta i calabruix, més probables a Mallorca i Menorca. Cota de neu a 1.000 metres que aniran pujant el capvespre. Temperatures en descens, amb gelades febles a la Serra de Tramuntana. Vent del nord-oest fort, amb ràfegues que poden superar els 70 km/h en general i els 100 km/h en cims i caps.

El 9 de desembre és el Dia Internacional contra la Corrupció, una efemèrides l’objectiu de la qual és frenar i eliminar a tots els països membres de l’ONU els actes de corrupció per part d’aqueslls homes i dones que s’aprofiten d’un càrrec per poder enriquir-se a càrrec dels altres.

Una bona manera de celebrar aquesta data és denunciant públicament actes d’aquest tipus, reflexionant sobre aquestes conductes amb el vostre entorn i compartint-ho amb tot el món a través del hashtag #DíaInternacionalcontralaCorrupció.

PUBLICITAT

Un 9 de desembre de 1897, l’activista Marguerite Durand funda el primer diari feminista, La Fronde, a París (França). Aquesta publicació estava dirigida, administrada, editada, escrita i elaborada per dones en la seva totalitat.

Foto: Andreu Salom.
De vegades allò que no podem entendre, comença a tenir sentit amb el pas del temps… Foto: Maria Bota Alemany.
Flors de tardor que demà seran nispros. Foto: Norma Mario.
Foto: Helena Bellini.
Foto: Joan Ramon Bosch Cerdà.
Plou i fa sol. Foto: En Mora.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT