BON DIA, POLLENÇA

298
Foto: Catalina Oliver.

Avui és dijous 2 de desembre, dia de santa Bibiana.

Segons l’AEMET, el cel estarà clar, però s’anirà ennuvolant el vespre amb precipitacions disperses. Temperatures amb pocs canvis o en lleuger ascens. Vent de l’oest i sud-oest amb algun interval fort a partir del capvespre.

El 2 de desembre és el Dia Internacional de l’Abolició de l’Esclavitud, una data per commemorar la data exacte en què l’Assemblea General de l’ONU va firmar el Conveni per a la repressió de la tracta de persones i de l’explotació de la prostitució aliena. Això no obstant, avui en dia, aquesta organització ha de continuar lluitant contra les formes modernes d’esclavitud, que no s’ha pogut erradicar al món.

Entre les formes modernes d’esclavitud, cal denunciar aquells que s’aprofiten de les necessitats econòmiques de les persones per fer-los signar un contracte del qual mai no es podran alliberar, ja que totes les condicions els obliguen «legalment» a seguir realitzant aquella activitat sense guanyar mai la seva llibertat. Per tant, violant drets humans que estan per damunt de qualsevol forma contractual aparentment legal.

PUBLICITAT

Un 2 de desembre de 2009, després de sis anys d’obres, es va inaugurar el gratacels conegut com a Burj Jalifa, als Emirats Àrabs Units, convertint-se amb l’edifici més alta fins aquells data, amb 828 metres d’alçada.

Foto: Andreu Salom.
Foto: Christian Mir.
Meteora, Gràcies. Foto: Joan Ramon Bosch Cerdà.
Foto: Pilar Torres.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT