BON DIA, POLLENÇA

351

Avui és diumenge, 6 de març, dia de sant Oleguer.

Segons l’AEMET, estarà ennuvolat o tapat amb precipitacions intermitents a les Pitiüses i probabilitat d’alguna precipitació ocasional al resta d’Illes. Temperatures mínimes en descens, arribat al final del dia, i màximes en lleuger descens a les Pitiüses i amb pocs canvis a la resta. Vent del nord-est.

El 6 de març és el Dia Internacional de l’Escultor, una data amb la qual es vol retre un homenatge a aqusts magnífics creadors d’obres artístiques a tot el món.

Un 6 de març de 1853, a Venècia (Itàlia) s’estrena l’òpera La Traviata, de Giuseppe Verdi.

PUBLICITAT
Vista des de Fartàritx. Foto: Josep Ramon Mir.
Foto: Antònia Ferrer Vara.
Foto: Joan Rotger Buades.
Foto: Mariola.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

Solució d’ahir: CONILL

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT