BON DIA, POLLENÇA

378

Avui és dissabte, 13 de novembre, dia de sant Leandre.

Segons l’AEMET, estarà ennuvolat o tapat amb pluges i ruixats que poden ser localment forts i persistents, ocasionalment acompanyats de tempesta. La tendència és que, a partir del capvespre, hi hagi intervals de núvols amb alguna precipitació ocasional. Temperatures nocturnes en lleuger descens i diürnes en lleuger ascens. Vent del nord-est amb intervals forts fins a migdia.

El 13 de novembre és el Dia Mundial de la Bondat o World Kindness Day, per iniciativa de la World Kindness Movement (WKM); una coalició d’ONG de bondat de nacions que ha aconeguit incorporar a escoles de tot el món a la celebració d’aquest dia com a part del calendari escolar.

Mitjançant la celebració d’aquest dia es refermen les bones accions a les persones i a les comunitats del món, essent la bondat un element essencial de la condició humana que uneix a les divisions de raça, religió, política i gènere.

PUBLICITAT

Un 13 de novembre de 2013, s’inaugura a Nova York el nou Four World Trade Center, ubicat al lloc on varen ser les Torres Bessones.

Vídeo de Fernando Perianes.
Foto: Andreu Salom.
Foto: Xesca Serra.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT

També et pot interessar