BON DIA, POLLENÇA

225

Avui és dilluns, 1 de novembre, dia de Tots Sants.

Segons l’AEMET, cel ennuvolat o tapat amb precipitacions ocasionals que poden anar acompanyades de tempesta, que remitiran i s’aclariran el capvespre. Temperatures amb pocs canvis respecte la matina de diumenge, començant un descens a partir del capvespre. Vent de l’oest amb qualque interval fort girant el capvespre a nord-oest i nord.

L’1 de novembre és el Dia Mundial del Veganisme, una data amb què es promou una alimentació sana, però sobretot, una alimentació lliure de productes d’origen animal. Els vegans de tot el planeta no consumeien carn de cap tipus, però tampoc ous, productes lactis, ni tan sols mel.

A pesar de l’estricte que sembla aquest tipus de dieta, el veganisme és un dels estils de vida que més s’ha popularitzat en els últims temps, encara que podríem aclarir que els primers vegans sempre han estant els ioguis hindús, que no consumeixen productes derivats d’animals, perquè els impedeix assolir el seu equilibri espiritual i a més a més és contraproduent per a la flexibilitat del seu cos.

PUBLICITAT
Foto: Andreu Salom.
Flors de tardor. Foto: Norma Mario.
Foto: Helena Bellini.
Atura’t a mirar el cel i veuràs com els núvols somriuen per a tu… Foto: Maria Bota Alemany.
Foto: Pilar Torres.
Temporal i posta de sol. Foto: Pere Llobera.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT