BON DIA, POLLENÇA

254

Avui és dilluns, 18 d’octubre, dia de sant Lluc

Segons l’AEMET,

El 18 d’octubre és el Dia Mundial de la Menopausa, una data que varen triar conjuntament la Societat Internacional de la Menopausa (SIM) i l’Organització Mundial de la Salut (OMS), perquè s’estima que, d’aquí pocs anys, al món hi haurà més de mil milions de dones amb cinquanta anys o més la qual cosa implica un tractametn molt més especialitzat per aquest col·lectiu, aií com un millor servei de ginecologia.

L’objectiu principal d’aquest dia és educar totes les persones, però principalment les dones, sobre aquesta etapa de les seves vides, indicant-los quin és l’estil de vida que hauran de dur, els símptomes que desvetllen l’arribada de la menopausa i sobretot les malalties més freqüents que es desencadenen arran del canvi hormonal.

PUBLICITAT

Un 18 d’octubre de 1851, l’escriptor nord-americà Herman Melville publica la novel·la Moby-Dick als Estats Units, un mes després de ser publicada en Anglaterra.

Foto: Andreu Salom.
Foto: Antònia Ferrer Vara.
Foto: Carmen Prados.
Foto: Joan Rotger Buades.
Foto: Nino Moreno.
Finals d’octubre a Mallorca. Foto: Christian Mir.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT