BON DIA, POLLENÇA

186
Figa tricolor. Foto: Joan Rotger Buades.

Avui és dilluns, 11 d’octubre, dia de sant Germà.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals de núvols sense descartar alguna precipitació feble, ocasional i aïllada. Temperatures amb pocs canvis. Vent del nord i nord-est.

L’11 d’octubre és el Dia Internacional de la Nina, una data impulsada per l’ONU amb l’objectiu de donra suport a totes les nines del món en defensa dels seus drets, així com conscienciar la població sobre els terribles problemes que els toca viure pel seu gènere.

I és que, si bé el món ha avançat molt pel que fa al tractament i respecte dels drets de les nines, sobretot durant la primera dècada de vida. Avui en dia és molt més gran el nombrre de nines que ingressen a les escoles primàries, que són vacunades durant la seva infantesa i que posseeixen una qualitat de vida idònia en igualtat de condicions amb els nins.

PUBLICITAT

Però en l’actualitat el problema es presenta a les adolescents, que no disposen de les mateixes oportunitat educatives i de treball que els al·lots i, fins i tot, moltes vegades veuen com el futur es capgira per un matrimoni no desitjat o en embaràs precoç.

un 11 d’octubre de 1971, es presenta a Múnich (Alemanya) el Transrapid, un prototip de tren d’alta velocitat que funciona per levitació magnètica.

Foto: Andreu Salom.
Foto: Norma Mario.
Descansant. Col·lecció de gats. Foto: Pol Nadal Mazzer.
Foto: Helena Bellini.
Foto: Tonina Reig.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT