BON DIA, POLLENÇA

174

Avui és diumenge, 26 de setembre, dia de sant Cosme i sant Damià.

Segons l’AEMET, predominarà el cel clar amb núvols d’evolució diürna i baixa probabilitat d’algun ruixat ocasional a Mallorca. Temperatures en descens. Vent de component oest en general fluix, amb brises costaneres febles a Mallorca.

El 26 de setembre és el Dia Europeu de les Llengües, una iniciativa que cerca promoure l’aprenentatge continuat de diversos idiomes per als habitats d’aquest continent.

Segons una enquesta realitzada durant la commemoració d’aquest dia l’any 2006, el 56 per cent dels ciutadans d’Europa parlen almens una llengua estrangera, però només el 44 per cent admet fer-ho fluïdament essent una de les més populars l’anglès.

PUBLICITAT

A més d’aquestes dades, existeixen altres estadístiques sobre llengües a Europa, donat que aquest continent compta amb més de 200 llengües pròpies, 24 llengües oficials i 60 llengües regionals o minoritàries.

Un 26 de setembre de 1973, l’avió Concorde realitza el seu primer vol transatlàntic sense escales i bat el rècord de temps per fer aquest recorregut en aviació civil.

Ermita de la Santíssima Trinitat. Foti: Andreu Salom.
Llamps davant la Gola. Foto: Ona Llobera.
Foto: Joan Rotger Buades.
Coll de Ca. Foto: Helena Bellini.
Gustau? Foto: J. M. O.
Foto: Joan Ramon Bosch Cerdà.
Golf Pollença. Foto: Catalina Oliver.
Des de l’Atalaia d’Alcúdia. Foto: Jero Llabrés.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT