BON DIA, POLLENÇA

242
Posta de Sol darrera la Dragonera, Sant Telm. Foto: Christian Mir

Avui és diumenge, 19 de setembre, dia de sant Gener.

Segons l’AEMET, avui tindrem intervals ennuvolats amb ruixats que, preferentment al nord de l’illa durant la matinada, podrien ser localment fortes i anar acompanyats de tempesta, tendint a la tarda a cel poc ennuvolat amb núvols d’evolució que poden ocasionar algun ruixat aïllat. Temperatures en descens, especialment les diürnes al nord de l’illa. Vent de nord i nord-est disminuint a la tarda a fluix de component est.

El 19 de setembre és el Dia Mundial de l’Aperitiu, una passa més per posar en valor aquest mometn de consum tan mediterrani i tan arrelat. Com celebrar-lo? Fent l’aperitiu, per suposat.

Un 19 de setembre de 1991, uns alpinistes alemanys descobreixen prop de Hauslabjoch, als Alps Italians, les restes momificades d’un ésser humà que va viure entorn al 3.300 a.C. i que ha passat a ser conegut com a Ötzi. La mòmia humana natural més antiga d’Europa.

PUBLICITAT
Can Picafort. Foto: Chih-Hsin Kao
Foto: Helena Bellini
Foto: Joan Rotger Buades
Quan la Solana passava pel carrer del Roser Vell. Foto: Juan Mora Oliver
Caleta de Son Real. Foto: Andreu Salom
La Lluna des de Son Serra de Marina. Foto: Biel Villalonga

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT