BON DIA, POLLENÇA

171
Foto: Joan Rotger Buades

Avui és dimecres, 15 de setembre, dia de la Mare de Déu dels Dolors.

Segons l’AEMET, el cel estarà ennuvolat amb predomini de núvols mitjans i alts amb alguna precipitació en general dèbil acompanyada de fang que ocasionalment pot anar acompanyada de tempesta. Temperatures nocturnes en ascens i diürnes amb pocs canvis o en lleuger ascens, excepte a l’oest de l’illa, on baixaran. Vent de component sud.

El 15 de setembre és el Dia Mundial del Limfoma, una iniciativa impulsada per la Xarxa Mundial d’Associacions de Pacients amb limfoma amb l’objectiu de conscienciar la població ene general respecte el greu impacte que varen tenir els diversos tipus de limfoma sobre la vida dels pacients, així com també promoure pràctiques que facilitin el diagnòstic primerenc i oportú d’aquesta malaltia.

Un 15 de setembre de 2008, als Estats Units d’Amèrica, es declara en quebra el banc d’inversió Lehman Brothers després de l’èxode de la majoria dels seus clients, pèrdues dràstiques en els valors i la devaluació dels seus actius per les principals agències de qualificació de riscos.

PUBLICITAT
Tempesta. Foto: Xesca Serra.
Tibidabo. Foto: Andreu Salom
Foto: Xesca Serra.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT