BON DIA, POLLENÇA

212

Avui és dijous, 9 de setembre, dia de sant Pere Claver.

Amb una alerta groga per pluja activada a partir del migdia, l’AEMET anuncia intervals de núvols amb ruixats ocasionals i dispersos a partir de les 12 hores, que poden anar acompanyats de tempesta i ser localment forts preferentement a la meitat est de l’Illa. Temperatures sense canvis o en lleuger descens. Vent de direcció variable, en general fluix.

El 9 de setembre és el Dia Mundial de l’Agricultura, una activitat de gran importància per al desenvolupament sustenta le de les nacions en el món. Per tant, aquesta d’ara és un homenatge a una de les activitats humanes més antigues per a la subsistència de la humanitat.

Convé fer uns menció especial l’esforç dels petits, mitjans i grans productors del camp, dedicats al cultiu de la terra per a la producció d’aliments de qualitat per a la població. Amb això es reconeix la seva àrdua tasca en la producció d’aliments, a pesar de les vicisituds generades durant la pandèmia per la covid-19.

PUBLICITAT

La creació d’aquesta efemèride serveix per divulgar els reptes que ha d’encarar el sector agrícola davant el csnvi climàtic en el planeta i altres factors ambientals, així com els nous patrons de consum.

Per altra part, promoure l’estudi, desenvolupament i innovació de l’agricultura i el seu impacte en el medi ambient, per al benefici de futures generacions.

Foto: Margalida Bibiloni Roca.
Foto: Pilar Torres.
Foto: Norma Mario.
Foto: Helena Bellini.
Arenal d’en Casat. Foto: Andreu Salom.
Marge de paret seca de marès de Santanyí amb esquena d’ase, a ses Salines. Foto: Pere Llobera.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT