BON DIA, POLLENÇA

192

Avui és dimecres, 8 de setembre, dia de la Mare de Déu de Núria.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals de núvols mitjans i alts amb baixa probabilitat d’alguna precipitació feble i ocasional que anirà acompanyada de fang, tendint durant el capvespre a cel poc ennuvolat. Brumes matineres. Temperatures nocturnes en ascens i diürnas amb pocs canvis. Vent del sud-est.

El 8 de setembre és el Dia Internacional de l’Alfabetització, l’objectiu del qual és avaluar com ha millorat la taxa d’alfabetització dels psïsos que formen l’ONU, a fi d’aconseguir allò que es marca l’Agenda 2030 i els seus Objetiud de Desrnvolupament Sostenible.

Encara que, en un principi aquedt dia només d’avaluació la quantitat de persones que sabien llegir i escriure dins el territori de cada país, a partir fevl’any 2017, també s’amavalua l’Alfabetització digital, que no és altra cosa que la capacitat que tenen les persones para entendre i usar de manera profitosa les noves tecnologies de comunicació, o sigui Internet.

PUBLICITAT
TOT MARCO digital
Foto: Jaume Seguí.
Com un gegant guerrer… safalcat. Foto: Juan Mora.
Caimari. Foto: Andreu Salom.
L’Atalaia ahir. Foto: Helena Bellini.
Foto: Norma Mario.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT