BON DIA, POLLENÇA

270
Foto: Joan Rotger Buades.

Avui és dilluns, 30 d’agost, dia de sant Fèlix.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals de núvols sense descartar qualque ruixat o tempesta a partir del migida. Temperatures amb pocs canvis, o en ascens les diürnes al nord de l’illa. Vent fluix amb component est amb brises costaneres el capvespre.

El 30 d’agost és el Dia Mundial dels Desapareguts, una data l’objectiu de la qual és permetre a la Comissió dels Drets Humans de l’ONU fer una observació general del nombre de desaparicions forçades que s’han produït en el món durant aquest any i comparar-les amb les dades d’anys anteriors, per saber si el problema s’ha agreujat, ha millorat o segueix igual.

La intenció d’aquest organisme no és la de ser un observador neutral davant la problemàtica, sinó més bé proposar solucions i unir esforços amb els governs dels països on aquest tipus de situacions es presenten regularment.

PUBLICITAT

Un 30 d’agost de 1987, l’atleta canadenc Ben Johnson es converteix en l’home més ràpid del món, en aconseguir a Roma una marca de 9’83 segons als 100 metres lliures.

Cala Rajada. Foto: Antònia Ferrer Vara.
Foto: Francesca Coll.
Amunt, ànima forta. Foto: Juan Mora Oliver.
Foto: Maria Bota Alemany.
Sortida de sol a la Colònia. Foto: Pere Llobera.
Sol ixent a Llenaira. Foto: Andreu Salom.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT