BON DIA, POLLENÇA

291

Avui és diumenge, 15 d’agost, dia de la Mare de Déu de l’Assumpció.

Segons l’AEMET, el cel estarà poc ennuvolat o clar amb algun interval de núvols mitjans i alts. Calitja lleugera. Temperatures nocturnes en ascens i diürnes amb pocs canvis. Vent de component sud fluix amb brises febles.

El 15 d’agost és el Dia Mundial de la Relaxació. L’estrès és un dels principals detonants de malalties com la pressió arterial alta, problemes cardíacs, obesitat i, fins i tot, diabetis.

Per això, si dins la nostra rutina diària o setmanal, dedicam temps a desconnectar de la feina i de tots els factors que ens puguin produir estrès, molt probablement contribuirem al propi benestar. Per això mateix, cal dedicar un dia mundial a la relaxació.

PUBLICITAT

Un 15 d’agost de 1969, comença el festival de Woodstock a Bethel (Estats Units d’Amèrica), una congregació hippie amb concierts de música rock que va superar els 400.000 assistents i va marcar una fita a la cultura del segle XX.

Finca de son Real. Foto: Andreu Salom.
S’estretirà des temps, Santanyí. Foto: Pere Llobera.
Pollença, bellesa de llum i de color. Foto: Maria Bota Alemany.
Foto: Norma Mario.
Foto: Helena Bellini.
Foto: Rafaela Vila Jaume.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT