BON DIA, POLLENÇA

185
La Vall de'n March. Foto: Maria Bota

Avui és divendres, 30 de juliol, dia de San Abdon i San Senen.

Segons l’AEMET, avui hi haurà predomini de cel poc nuvolós, amb boires i intervals de núvols baixos fins al matí i intervals de núvols alts a partir de l’horabaixa. Temperatures nocturnes amb pocs canvis, i diürnes en ascens al nord de l’illa i amb pocs canvis o en descens en el sud. Vent del sud i sud-oest fluix amb brises costaneres.

El 30 de juliol és el Dia Internacional de l’Amistat. L’ONU va designar en 2011 aquest dia amb la idea de que l’amistat entre els pobles, els països, les cultures i les persones pot inspirar iniciatives de pau i presenta una oportunitat de bastir ponts entre les comunitats.

Per a commemorar el Dia Internacional de l’Amistat, l’ONU encoratja als governs, les organitzacions internacionals i els grups de la societat civil a celebrar esdeveniments, activitats i iniciatives que contribueixin als esforços de la comunitat internacional per a promoure un diàleg entre civilitzacions, solidaritat, comprensió mútua i reconciliació.

PUBLICITAT

El 30 de juliol de 1969, l’Apollo 11 s’enlaira des de Cap Canaveral en direcció a la lluna. Els astronautes Neil Armstrong, edwin “Buzz” Aldrin i Michel Collins van a bord.

Enfilant tomàtigues de ramallet. Foto: Montserrat Gutiérrez
Foto: Andreu salom

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT