BON DIA, POLLENÇA

217

Avui és diumenge 11 de juliol, dia de santa Elionor.

Segons l’AEMET, el cel estarà un poc tapat, amb algun interval de núvols mitjans i alts a partir del capvespre. Pols en suspensió, Temperatures nocturnes sense canvis o en lleuger ascens i diürnes en ascens. Vent de l’est i del sudest en general fluix amb brises costaneres febles.

L’11 de juliol és el Dia Mundial de la Població, una iniciativa del Consell d’Administració del Programa de les Nacions Unides per al Desenvolupament.

L’objectiu principal d’aquesta data és crear consciència en relació a totes les problemàtiques que, a l’actualitat, afecte la població del món, sobretot en assumptes relacionats amb el creixement i desenvolupament dels pobles.

PUBLICITAT

Un 11 de juliol de 1986, la banda de rock britànica Queen celebra el primer de dos multitudinaris concierts a l’Estadi Wembley de Londres, superant els 72.000 assistents, i com a part de la seva gira musical Magic Tour.

Un ramell amb cinc tomàtigues que pesa prop de dos quilo. Foto: Miquel Cerdà.
Foto: Carmen Prados.
Foto: Francesca Coll.
Fent pràctiques. Foto: Toni Campomar.
A cala Torta. Fito: Norma Mario.
Foto: Joan Rotger Buades.
Foto: Montse Díaz.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT

També et pot interessar