Bon dia, Pollença

240

Avui és dilluns, 3 de juliol, dia de sant Jacint.

Segons l’AEMET, hi haurà cel poc ennuvolat amb núvols d’evolució diürna i intervals de núvols mitjans i alts al capvespre; probabilitat d’algun ruixat ocasional i aïllat al capvespre, preferentment a l’interior de l’illa, sense descartar tempesta. Brumes matinals. Temperatures sense canvis o en lleuger ascens. Vent fluix de component sud amb brises costaneres.

El 3 de juliol se celebra el Dia Internacional lliure de bosses de plàstic, amb un objectiu clar: reduir les bosses de plàstic d’un sol ús i fomentar-ne el consum responsable.

En el dia a dia, les bosses de plàstic han esdevingut un dels objectes més quotidians i també un dels més perjudicials per al medi ambient.

PUBLICITAT

Alguns països, com França i Itàlia ja han prohibit la producció de bosses de plàstic i n’han reduït notablement el consum.

Un 3 de juliol de 2005, el govern espanyol aprova la llei que permet el matrimoni entre persones del mateix sexe.

La Lluna ahir vespre, espectacular. Foto: Xesca Figuerola.
Camí a 14 graus. Foto: Nicole Mahy.
Foto: Joan Ramon Bosch Cerdà.
Foto: Maria Cerdà Salas.
Son Serra de Marina. Foto: Antònia Ferrer.
Foto: Francisca Frontera Llompart.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Solució d’ahir: COCORROI

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT