BON DIA, POLLENÇA

159
Foto: Joan Rotger Buades.

Avui és dilluns 28 de juny, dia de sant Irineu.

Segons l’AEMET, predominarà el cel poc ennuvolat, amb intervals de núvols baixos durant la matinada i el matí. Temperatures nocturnes en ascens i diürnes sense canvis o en descens. Vent del sud i sudoest, en general fluix, amb brises costaneres.

El 28 de juny és el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+. La celebració consisteix en esdeveniments que els diferents col·lectius realitzen públicament per lluitar per la igualtat i la dignitat de les persones qualsevol sigui la seva orientació sexual.

Encara existeixen molts països en el món on la diversitat sexual està perseguida i criminalitzada per part de les lleis i les autoritats. I en molts països en els quals ja ha estat acceptada a nivell estatal, la societat segueix estant molt lluny d’acceptar una situació que ja hauria d’haver estat normalitzada des de fa molts de temps.

PUBLICITAT

Per promoure la tolerància, la igualtat de drets davant la llei, la no discriminació i la dignitat de les persones LGTBI+ se celebra en tot el món l’Orgull Gai.

Arenal d’en Casat. Foto: Andreu Salom.
Foto: Catalina Comas.
Foto: Martí Vives Pasqual.
Cocó de sal a ses Salines. Foto: Pere Llobera.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar