Bon dia, Pollença

192

Avui és dimarts, dia 27 de juny, dia de sant Ciril.

Segons l’AEMET, hi haurà cel poc ennuvolat o clar. Temperatures nocturnes en lleuger ascens i diürnes amb pocs canvis o en descens principalment al nord de l’illa. Vent fluix amb predomini de la component est i brises costaneres.

El 27 de juny se celebra el Dia de les Microempreses i les petites i mitjanes empreses per reconèixer la importància de les petites empreses en els objectius del Desenvolupament Sostenible i la necessitat de facilitar l’accés als crèdits i al finançament.

La proposta va ser presentada per Argentina amb el suport de 54 estats membres i va ser aprovada per aclamació el 6 d’abril del 2017 a l’Assemblea General de l’ONU.

PUBLICITAT

Un 27 de juny de 1957, l’empresa Seat treu a la venda el model d’automòbil 600 a Espanya. Marcant una fita a la història d’aquest país.

Son Real. Foto: Andreu Salom.
Pebres coents. Foto: CCC.
Foto: Xesca Serra.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Solució d’ahir: GELERA

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT