BON DIA, POLLENÇA

210
Foto: Tonina Reig.

Avui és dimarts 22 de juny, dia de sant Tomàs More.

Segons l’AEMET, el cel estarà poc ennuvolat amb alguns núvols d’evolució diürna que, preferentment a l’interior i nord de l’illa el capvespre, podrien anar acompanyats d’algun ruixat ocasional, aïllat i acompanyat de tempesta. Temperatures nocturnes amb pocs canvis i diürnes en descens al nord de l’illa i en lleuger ascens en el sud. Vent del sudoest fluix girant el matí a component nord amb brises costaneres.

El 22 de juny és el Dia Internacional dels Boscos Tropicals, una data proclamada pel programa de Nacions Unides per al Medi Ambient (PNUMA), l’Organització Mundial de Conservació (WWF) i l’Organització de les Nacions Unides per a l’Educació, la Ciència i la Cultura (Unesco).

Els boscos tropicals són ecosistemes fonamentals per a la vida en el planeta, i contribueixen en l’absorció del diòcid de carboni de l’atmosfera, de manera que adquireixen una gran importància per a la conservació del medi ambient.

PUBLICITAT

Aquests boscos, no obstant, estan en greu perill per les sèries amenaces que els acusen, com la fragmentació de l’hàbitat i l’alteració de la biodiversitats, degut a la mà de l’home.

Son Serra de Marina. Foto: Andreu Salom.
Foto: Catalina Oliver.
Foto: Joan Rotger Buades.
L’estiu arribat, bandera verda i tranquil·litat. Foto: Maria Cerdà Salas.
Foto: Norma Mario.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT

També et pot interessar