BON DIA, POLLENÇA

260
Foto: Joan Comas.

Avui és divendres 18 de juny, dia de sant Leonci.

Segons l’AEMET, el dià serà avui poc ennuvolat amb intervals de núvols alts. Temperatures nocturnes en descens i diürnes amb pocs canvis. Vent de sud-oest, tendint al matí a vents fluixos amb brises costaneres.

El 18 de juny és el Dia Internacional del Sushi, una iniciativa de l’administrador d’una pàgina de Facebook sobre sushi, Chris DeMay, que va proposar-ho i va tenir molt d’èxit a nivell munidal.

El sushi, avui en dia, és un plat de moda en la gastronomia internacional, però el seu origen és molt antic. Les primeres referències daten de l’any 718 a Xina. Però aquella forma de preparar-lo a l’antiga Xina, i no al Japó, són ben diferents a les actuals preparacions.

PUBLICITAT

Actualment, el sushi és un dels plats més comuns a Japó i s’elabora a base d’arròs cuit adobat amb vinagre d’arròs, sucre i sal. Es prepara en racions petites, de la mida d’una bocinada i, segons la forma i la relació entre els ingredients, té un nom diferent.

Foto: Christian Mir.
Foto: Helena Bellini.
Buguenvil·lea florida. Foto: Tolo Vallori.
Foto: Xesca Serra.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT

També et pot interessar