Bon dia, Pollença

340

Avui és dimarts, 7 de març, dia les santes Perpètua i Felicitats.

Segons l’AEMET, hi haurà cel poc ennuvolat tendint durant el matí a intervals de núvols mitjans i alts. Bancs de boira matinals. Temperatures nocturnes amb pocs canvis o en descens, amb alguna gelada feble a la serra de Tramuntana, i diürnes en ascens. Vent del sud-oest en general fluix augmentant d’intensitat a l capvespre.

El 7 de març se celebra el Dia Mundial dels Cereals, per ressaltar-ne la importància en el consum humà, animal i en la fabricació industrial de diversos productes.

Un 7 de març de 1966, Manuel Fraga, aleshores el ministre d’Informació i Turisme d’Espanya es banya suposadament a la platja de Palomares (Almeria, Espanya) per demostrar a la població que no hi havia risc de contaminació radioactiva després de la caiguda d’una bomba H en un accident aeri. Anys després es descobriria que la platja on es va banyar Manuel Fraga no era la de Palomares.

PUBLICITAT
Foto: Andreu Salom.
Foto: Antònia Ferrer Vara.
Foto: Antònia Ferrer Vara.
Foto: Antònia.
Des de Granada. Foto: Catalina Munar.
Foto: Isa Solis.
Foto: Montserrat Gutiérrez.
Foto: Norma Mario.
Foto: Tonina Reig.

Envia’ns la va primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Gimnàstica mental

Solució d’ahir: ESCULTOR

Al Wordle de Punt Informatiu, hi pot haver qualsevol paraula d’entre tres i quinze lletres, en singular o en plural, però no adjectius superlatius ni adverbis acabats en -ment. Tampoc no hi trobareu formes verbals conjugades, només verbs en infinitiu.

Heu d’escriure una paraula amb tantes lletres com a caselles té la primera línia, sense cap tipus de definició. El mateix Wordle us marcarà en verd les lletres que coincideixen en la situació de la paraula del dia, en groc si la lletra apareix a la paraula del dia, però en una altra posició i en gris si la lletra no hi és a la paraula del dia.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT